Vásárlási feltételek

FacebookGoogle Bookmarks
A www.2dgrafika.hu online galéria nem bolt. Csupán egy olyan felület, ahol Ön "műterem látogatáson" vehet részt. Egy olyan virtuális kiállítás, ahol Ön vásárolhat is. A vásárlás személyes kapcsolattartás során valósul meg a hatályos jogszabályok szigorú betartásával.


Vásárlás:

Ha Önnek megtetszik egy festmény a virtuális galériában, akkor kattintson a „kosárba tesz” ikonra. A kosár áttekintése során láthatja a kiválasztott művek árát. Meg kell adnia a szállítási és számlázási információkat, majd a vásárlási és szállítási feltételek elolvasása után elküldheti a rendelést. Automatikus e-mail üzenetben értesítjük, hogy megrendelése megérkezett.

Amennyiben kérdése van a kiválasztott műalkotásról keressen fel a kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.


Fizetés:

A hazai gyakorlatnak megfelelően többféle fizetés közül választhat.

Átutalás
A megvásárolt képek árát a következő OTP számlaszámra utalhatja:
OTP: 11773377-03485334-00000000

Személyes fizetés
Amennyiben mód van a személyes találkozásra

Postai utánvét
 

Szállítás:

Gondoskodom a képek sérülésmentes szállításáról és a számla kiküldéséről. Amennyiben a személyes fizetés és képátvétel nem lehetséges, a szállítással a Magyar Posta Zrt-t bízom meg.
A szolgáltatás díját magamra vállalom 50 000 Ft vásárlás felett.

Egyéb tudnivalók:
Az akvarellek és rézkarcok online galériában feltüntetett árában nincsen benne a képek keretezése. 40 000 Ft feletti vásárlás esetén a képeket szabványos passzpartúrával szállítom. Ez alatt az érték alatt szerviz paszpartúrát használok.

A kiállított számla alanyi adómentes bruttó árat tartalmaz


Garancia:

Az online galériában bemutatott képek eredetiségét garantálom. Az akvarellek dokumentált módon, kivétel nélkül tájban készültek (plein-air). A rézkarcok számozott példányok, művésznyomatok (E. A.)